Menukaart

Op onze menukaart vind u altijd voldoende keuze tussen vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Ook is er altijd een Menu du Chef, waarbij u zelf kunt kiezen voor drie, vier of vijf gangen. Onze chef maakt alleen gebruik van pure, verse en eerlijke ingrediënten van topkwaliteit. Bekijk hieronder de menukaart van dit seizoen, of download de menukaart via de button hiernaast.

Download hier onze menukaart

M e n u   d u   c h e f

Keuze van de chef   |   2-gangen lunch menu incl. koffieservies   |  35
Keuze van de chef  |  3-gangen  | 45
Keuze van de chef  |  4-gangen  | 55
Keuze van de chef  |  5-gangen  | 65


V o o r g e r e c h t e n

Zalm – 16
Gerookt | asperges | gepocheerd grasei |Tzar caviar | kruidensla

Langoustine – 17
Gebakken | gerookte paling | aardappel | sjalotten vinaigrette

Steak tartaar – 17
Aardpeer | gemarineerde ui | gebakken kwartelei | gerookte mayonaise

Runderlende – 16/24*
Parmezaanse kaas | spekzout | gemarineerde mini champignons | basilicum

*Ganzenleverkrullen +8



T u s s e n g e r e c h t e n

Kreeftensoep – 15
Romige Kasteel kreeftensoep

Piepkeuken – 15
Pasta | romige champignon- truffelsaus

Hartzwezerik – 17
Krokant | buikspek | doperwten | shiitake

Ganzenlever – 17
Gebakken | perencompote | perenjus

 



H o o f d g e r e c h t e n

Zeetong –  38
Gebakken | asperges | krielaardappel | spinazie | hollandaisesaus

Zeeduivel – 27
Op het kraakbeen gebakken | getomatiseerde parelgort | gedroogde tomaat |gestoomde mosselen | antiboise van tomaat

Piepkuiken – 25
Filet & bout & dij | krokante hartzwezerik | buikspek | asperges | jonge groenten | champignon- truffelsaus

Ossenhaas – 29
Gestoofde uien | geconfijte rozevalaardappel | bearnaisesaus

Dikke frieten met mayonaise – 5



D e s s e r t s

Kaas – 15
Diverse kazen van de kaaswagen | notenbrood

Aardbeien – 12
Vanille mousse | vanille-ijs

Frambozen – 12
Pistache-ijs | warme sabayonsaus

Crème brûllée – 12
Vanille | Zwitserse room | vanille-ijs

 

 


 

Klik hier om direct te reserveren.